x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicușor Dan și PNL București îi reproșează Gabriele Firea că l-ar fi trimis pe viceprimarul Bădulescu să perturbe conferința susținută pe Prelungirea Ghencea

Nicușor Dan și PNL București îi reproșează Gabriele Firea că l-ar fi trimis pe viceprimarul Bădulescu să perturbe conferința susținută pe Prelungirea Ghencea

05 Iun 2020   •   14:41
Nicușor Dan și PNL București îi reproșează Gabriele Firea că l-ar fi trimis pe viceprimarul Bădulescu să perturbe conferința susținută pe Prelungirea Ghencea
Sursa foto: Captură video

Candidatul la Primăria Capitalei, deputatul independent Nicușor Dan, și PNL București îi reproșează primarului general, Gabriela Firea, că l-ar fi trimis pe viceprimarul Aurelian Bădulescu să perturbe conferința de presă susținută pe Prelungirea Ghencea, vineri dimineață.

„Condamn ferm atitudinea extrem de agresivă şi lipsită de respect a Gabrielei Firea, primarul PSD al Municipiului Bucureşti, care şi-a trimis în această dimineaţă adjunctul, pe viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu, pentru a perturba conferinţa mea de presă dedicată eşecului celor patru ani de activitate a actualei administraţii pesediste a Capitalei. Gabriela Firea a demonstrat astăzi, din nou, că este un reprezentant tipic al PSD - agresiv, arogant şi laş. Gabriela Firea datorează scuze bucureştenilor pentru că a încercat să transforme într-un circ o evaluare publică civilizată şi argumentată", a transmis Nicuşor Dan, într-un comunicat de presă.

De asemenea, Nicușor Dan afirmă, în comunicatul de presă, că „tot bruiajul Gabrielei Firea nu va reuși însă să acopere bilanțul negativ al celor patru ani în care PSD a condus Bucureștiul”.

Totodată, PNL București a transmis că prezența lui Aurelian Bădulescu arată „disperarea PSD în fața iminentei pierderi” a alegerilor din Capitală.

„ Alături de Bădulescu, Firea i-a trimis şi pe angajaţii societăţilor înfiinţate de ea, oameni mituiţi cu funcţii de conducere pentru a fi folosiţi pentru scopuri şi acţiuni electorale. Comportamentul grobian al viceprimarului Bădulescu, acelaşi de patru ani de când este în Primărie, reprezintă adevărata faţă a modului în care PSD Bucureşti condus de Gabriela Firea face politică. Agresiv, mincinos, grobian", se afirmă într-un comunicat de presă al PNL.

×