x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicușor Dan speră ca PMP să nu aibă un candidat care să rupă din voturile dreptei

Nicușor Dan speră ca PMP să nu aibă un candidat care să rupă din voturile dreptei

04 Aug 2020   •   12:30
Nicușor Dan speră ca PMP să nu aibă un candidat care să rupă din voturile dreptei
Sursa foto: Lucian Alecu

Candidatul susținut de PNL și USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, marți, că își dorește ca PMP să nu aibă un candidat care să rupă din voturile dreptei. „Imperativul acestor zile este să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD şi Firea”, a apreciat el.

„Am un mare respect pentru oamenii care votează Partidul Mișcarea Populară în Bucureşti şi sper ca ei să înţeleagă - şi sondajele spun că ei înţeleg - că imperativul acestor zile este să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD şi Firea. Sper ca PMP să nu aibă un candidat care să rupă din voturile dreptei”, a declarat Nicuşor Dan.

El a spus că speră ca votanţii de dreapta care vor să scape de PSD să dea un vot util în această privinţă.

„Este absolut legitim ca ei (PMP - n.r.) să vrea să aibă, în condiţiile în care negocierile nu s-au concretizat în privinţa lor, e absolut legitim ca ei să vrea să aibă liste de consilieri generali şi să intre în Consiliul General şi în consiliile locale ale sectoarelor. În continuare sper că publicul de dreapta care vrea să scape de PSD o să dea votul util astfel încât lucrul acesta chiar să se întâmple”, a adăugat Nicuşor Dan.

Fostul președinte al României, eurodeputatul Traian Băsescu, i-a spus liderului PMP, Eugen Tomac, să aibă în vedere candidatura sa la Primăria Capitalei la alegerile locale din toamna acestui an.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicusor dan