x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicușor Dan: Troleibuzul în flăcări ilustrează perfect incompetența administrației Firea

Nicușor Dan: Troleibuzul în flăcări ilustrează perfect incompetența administrației Firea

07 Iun 2020   •   13:52
Nicușor Dan: Troleibuzul în flăcări ilustrează perfect incompetența administrației Firea

Nicușor Dan a postat, duminică, pe Facebook, imagini video cu troleibuzul care a luat foc în mers pe Bulevardul Lascăr Catargiu, spunând că „ilustrează perfect incompetența administrației Firea și în privința transportului în comun”.

„Troleibuzul în flăcări ilustrează perfect incompetența administrației Firea și în privința transportului în comun”, scrie Nicușor Dan pe pagina de Facebook.

Dan cere explicații publice de la primarul general, Gabriela Firea, și de la directorul STB, despre care Nicușor Dan afirmă că „a fost trimis de doamna Gabriela Firea la conferința mea de presă de vineri pentru a mă sabota, alături de viceprimar și alți angajați ai STB și ai Primăriei. Acestea sunt preocupările STB și ale doamnei Firea, nu modernizarea parcului auto al STB”.

„Este inacceptabil ca viața oamenilor să fie pusă în pericol pentru că parcul auto al STB este învechit, troleibuzele, autobuzele, tramvaiele sunt absolut mizerabile, iar toate achizițiile făcute de doamna Firea sunt cel puțin dubioase”, mai spune Nicușor Dan.

De cealaltă parte, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu troleibuzul în flăcări, spunând că speră ca cei care „blochează intenționat licitațiile pentru achiziția de mijloace de transport în comun să vadă această imagine cu un troleibuz în flăcări, în centrul orașului”.

Un troleibuz a luat foc, duminică, pe Bulevardul Lascăr Catargiu, din Capitală. Nu au fost înregistrate victime.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicusor dan troleibuz incendiu bucuresti