x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicușor Dan: Vlad Voiculescu a dovedit responsabilitate când s-a retras din cursa pentru Primărie

Nicușor Dan: Vlad Voiculescu a dovedit responsabilitate când s-a retras din cursa pentru Primărie

04 Mar 2020   •   11:38
Nicușor Dan: Vlad Voiculescu a dovedit responsabilitate când s-a retras din cursa pentru Primărie

Vlad Voiculescu a dat dovadă de responsabilitate când s-a retras din cursa pentru Primăria Capitalei, punând înaintea aspirațiilor personale binele comun, a declarat, la RFI, Nicușor Dan, candidat independent susținut de USR, PNL și PMP.

Nicușor Dan a respins acuzația de lipsă de transparență, lansată de Vlad Voiculescu.

„Am făcut ceea ce am spus, în sensul că am spus că sunt un independent, că cer susținerea partidelor de Opoziție și că negociez pentru asta cu partidele de Opoziție, ceea ce am și făcut, nu poți să faci negocieri la televizor. Știa toată lumea că discut și cu USR și cu PLUS și cu PNL și cu PMP și în cele din urmă am obținut susținerea lor", a spus Nicușor Dan.

Candidatul la Primăria Capitalei a declarat că a vorbit cu Vlad Voiculescu după anunțul de susținere făcut de PNL și a precizat că a fost "o întâlnire de politețe".

„Am vorbit în aceeași zi și o să mai vorbim, fără îndoială. O să mai vorbim și în calitatea lui de om care se implică în București și în calitatea lui de președinte al PLUS București, o să vorbim. Era o discuție pe care o programasem cu mai mult timp înainte (...). A fost o întâlnire de politețe, în care fiecare dintre noi a spus că acum trebuie să analizăm și în cazul lui trebuie să vorbească și cu partidul, pentru direcția ulterioară", a mai spus acesta.

Întrebat dacă are să-și reproșeze ceva, Nicușor Dan a răspuns: „Nu, tot ce am făcut am făcut absolut transparent și anunțat public de acum un an de zile".

Mediafax

×
Subiecte în articol: vlad voiculescu nicusor dan