x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicuşor vs. Predoiu: circ pe ultima sută

Nicuşor vs. Predoiu: circ pe ultima sută

de Maria Alifantis    |    01 Iun 2016   •   19:45
Nicuşor vs. Predoiu: circ pe ultima sută
Sursa foto: LIVIU SOVA / AGERPRES FOTO

După ce au eșuat în unificarea dreptei, Nicușor Dan și Cătălin Predoiu continuă atacurile la baionetă. Cu patru zile înainte de alegeri, candidatul USB îl acuză pe Predoiu că firma socrului său ar avea contracte cu Primăria Capitalei. În replică, penelistul susține că Nicușor Dan are în spate afacerişti care au legături dubioase cu PSD-ul.

„Potrivit unui raport al Curţii de Conturi, firma de avocatură a socrului lui Cătălin Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria Capitalei, semnate în mandatul lui Sorin Oprescu”, a scris Nicușor Dan pe pagina de Facebook. Răspunsul lui Predoiu nu a întârziat să apară, după ce portalul RiseProject a dezvăluit că şeful de campanie al candidatului USB este implicat în scandalul Panama Papers. „Obiectivul atacului concertat Victor Ponta – Nicuşor Dan: acoperirea scandalului Panama Papers, care îl compromite pe candidatul neprihănit Nicuşor Dan, scandal care îl loveşte pe campionul anti-sistem direct în sistemul de valori pe care îl reclamă. De ce nu atacă Nicuşor Dan PSD? Există vreun sponsor care să fi fost partener de afaceri cu Sebastian Ghiţă şi prieten cu Victor Ponta?”, s-a întrebat liberalul pe Facebook.

Se luptă pentru locul doi?

„Ultima lui acuzație, privind o eventuală înțelegere între mine și Gabriela Firea, este o minciună ordinară. Mi-am dorit să ajung la o formă de înțelegere cu PNL, pentru a unifica voturile de dreapta, dar Predoiu este principalul obstacol în calea oricărei colaborări”, a venit replica lui Nicuşor după ce liberalii l-au acuzat de blat cu PSD. „Nu am fost niciodată angajat ca avocat al Primariei Generale, că nu am nicio referire cu firma despre care faci vorbire, iar pentru orice nelămuriri legate de mandatul domnului Oprescu şi contractele încheiate de acesta, să te îndrepţi cu întrebări şi atacuri asupra domnului Oprescu, domnului Ponta şi PSD. Nicuşoare, încearcă să ataci PSD-ul, nu-ţi va cădea limba, cel mult ceva sprijin! Schimbă-ţi firea!”, a comentat Predoiu pe pagina contracandidatului său.

Cătălin Predoiu susţine că în spatele candidaţilor PSD şi USB se află interesele imobiliare ale finanţatorilor de campanie

Nicuşor Dan susţine că nu a ştiut că şeful său campanie, Matei Păun, a fost numit în 2001 director al unui off-shore din Seychelles.

 

 

 

 

×