x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Noi lideri interimari

Noi lideri interimari

de Oana Stancu Zamfir    |    Dana Piciu    |    03 Iul 2008   •   00:00
Noi lideri interimari

Vicepreşedintele PC Corneliu Ciontu a anunţat ieri la Slobozia că Biroul Executiv al partidului l-a numit pe deputatul Dan Grigore preşedinte interimar al filialei de la Ialomiţa

Vicepreşedintele PC Corneliu Ciontu a anunţat ieri la Slobozia că Biroul Executiv al partidului l-a numit pe deputatul Dan Grigore (foto) preşedinte interimar al filialei de la Ialomiţa. Tot ieri Ciontu a cerut instituţiilor abilitate să facă o analiză foarte atentă asupra mediului în care s-au desfăşurat alegerile locale de luna trecută, pentru că dacă şi alegerile parlamentare din toamnă se vor face prin aceleaşi “încălcări de legi şi acte de corupţie”, “ne putem lua adio de la statul de drept”. Vicepreşedintele conservator a vorbit, de asemenea, despre cele mai importante proiectele ale PC, printre care se află reducerea TVA la alimentele de bază şi neimpozitarea profitului reinvestit.

 
POTERAŞ LA 6. Pe de altă parte, Cristian Poteraş, primarul Sectorului 6, a devenit şi el şef la organizaţia PD-L de sector, fiind numit interimar de Liviu Negoiţă, şi el interimar, dar la Capitală, sub motivaţia optimizării rezultatelor filialei pentru alegerile parlamentare, ne-au declarat surse din partid. Decizia urmează să fie validată mîine la Colegiul Director. Poteraş a fost membru PNL, a trecut alături de Stolojan la PLD care a fuzionat PD-L.

×
Subiecte în articol: politic