x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Noua moţiune a PNL împotriva lui Oprea, retrasă de pe ordinea de zi a plenului, după demisia vicepremierului

Noua moţiune a PNL împotriva lui Oprea, retrasă de pe ordinea de zi a plenului, după demisia vicepremierului

09 Noi 2015   •   14:36
Noua moţiune a PNL împotriva lui Oprea, retrasă de pe ordinea de zi a plenului, după demisia vicepremierului
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Moţiunea PNL intitulată "Gabriel Oprea trebuie să plece! Fără coloană oficială" a fost retrasă de pe ordinea de zi a plenului Senatului ca urmare a demisiei vicepremierului, potrivit unei decizii a Biroului permanent al Camerei Superioare a Parlamentului.

"Biroul permanent a aprobat astăzi (n.r. luni), luând act de situaţia creată prin demisia primului-ministru şi, implicit, a Guvernului, inclusiv a domnului vicepremier Oprea, să scoată de pe ordinea de zi moţiunea", a afirmat luni vicepreşedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru.

Iniţiată de 48 de senatori PNL, moţiunea intitulată "Gabriel Oprea trebuie să plece! Fără coloană oficială" a fost depusă la Senat pe 4 noiembrie, după ce, la începutul săptămânii trecute, o altă moţiune simplă a fost retrasă de PNL de pe ordinea de zi a acestui for.

Liderul senatorilor, Ion Popa, a precizat că din cauza tragediei de la Colectiv a retras de pe ordinea de zi a plenului Senatului moţiunea ''Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganţă, abuz şi dispreţ în exercitarea funcţiei publice'', urmând să o redepună după ce "lucrurile vor evolua pe un făgaş normal".

×
Subiecte în articol: moţiune gabriel oprea pnl demisie vicepremier