x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Noul judecător CCR Simona Maya Teodoroiu: Nu mă tem de nimic! Pentru orice magistrat ar trebui să fie o mare onoare

Noul judecător CCR Simona Maya Teodoroiu: Nu mă tem de nimic! Pentru orice magistrat ar trebui să fie o mare onoare

18 Feb 2015   •   18:50
Noul judecător CCR Simona Maya Teodoroiu: Nu mă tem de nimic! Pentru orice magistrat ar trebui să fie o mare onoare
Simona Maya Teodoroiu, desemnată de Senat ca judecător la CCR, a afirmat, după ședința plenului, că nu se teme de eventuale presiuni în această funcție. 
 
Întrebată dacă se teme de eventuale presiuni în această funcție, Teodoroiu a spus: "Nu mă tem de nimic". Ea consideră că pentru orice magistrat parcursul către CCR este "o mare onoare".
 
"Este într-adevăr o mare onoare și o oportunitate excelentă pentru orice jurist, pentru orice magistrat acest parcurs către Curtea Constituțională. Este cred foarte clar, avem prevederi constituționale și legale care spun care rolul și statutul judecătorului CCR și le voi urma întocmai în litera și în spiritul lor", a spus Simona Maya Teodoroiu.
 
Simona Maya Teodoroiu a fost desemnată, miercuri, de către plenul Senatului, pentru a ocupa funcția de judecător la Curtea Constituțională a României (CCR), după ce postul deținut de Toni Greblă a fost declarat vacant ca urmare a demisiei acestuia. 

×
Subiecte în articol: Simona Maya Teodoroiu