x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică De Unu Mai muncitoresc, Nuţi Udrea s-a coborât din ceruri cu paraşuta (VIDEO)

De Unu Mai muncitoresc, Nuţi Udrea s-a coborât din ceruri cu paraşuta (VIDEO)

01 Mai 2014   •   18:00
De Unu Mai muncitoresc, Nuţi Udrea s-a coborât din ceruri cu paraşuta (VIDEO)

Până şi cel mai din urmă mititel de pe grătarul românului ieşit la iarbă verde ar fi sfârâit de plăcere dac-ar fi ştiut ca urmează să fie contemporan cu cel mai eveniment extrem care s-a petrecut simultan în spaţiul aerian şi în cel politic al patriei noastre: Nuţi a sărit cu paraşuta!

La ceas de aniversare, de Unu Mai muncitoresc, Nuţi Udrea s-a lepadat de vuitoane si lubutani şi a simţit nevoia s-o facă în văzul tuturor, cu paraşuta, descălecând din ceruri şi deziluzionând din plin pe cei care interpretau textual sloganul electoral PMP-ist şi care se aşteptau la o acţiune cu ridicatul... Deşi s-ar putea spune că de asta se ocupă DNA-ul, şi încă din plin!

Spectacolul de Armindeni ar fi fost complet dacă şi emoţia l-ar fi copleşit din nou pe preşedintele Băsescu, care a urmărit imaginile baletului aerian al lui Nuţi în studiorurile unei alte televiziuni, alături de reporterul acela care-i pune aceeaşi întrebare de mai multe ori, şi ochiul său de marinar încercat ar fi lăcrimat din nou, căci dacă lacrima lui Băsescu nu e, parcă nici campanie electorală nu e!

Aşadar, după ce a trecut prin ucenicia mopului, de croşetatul în direct la televiziune, de oalele cu  sarmale şi de tăvile cu cozonaci de Crăciun, prin circul practicat la oră de audienţă relaxată de zile libere, Udrea demonstrează încă o dată că pentru unii dintre politicienii români suntem în continuare mulţi, dar şi proşti! (CS)



×