x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică O nouă zi de proteste în Piaţa Victoriei; liberalii s-au alăturat manifestanţilor

O nouă zi de proteste în Piaţa Victoriei; liberalii s-au alăturat manifestanţilor

26 Iun 2018   •   20:35
O nouă zi de proteste în Piaţa Victoriei; liberalii s-au alăturat manifestanţilor
Sursa foto: Foto: Antena 3

Peste o sută de persoane protestează marţi seara în Piaţa Victoriei, iar lor li s-au alăturat preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi mai mulţi parlamentari liberali, între care Raluca Turcan, Mara Mareş, Robert Sighiartău. 

Protestatarii flutură steaguri tricolore şi strigă "Demisia", "PSD - ciuma roşie", "PSD - de mâine nu mai e".

Ei au afişat şi un banner pe care scrie "Luptăm până la capăt pentru România". 

"Am decis astăzi ca parlamentarii PNL, membrii conducerii partidului, consilieri generali şi locali, oameni care au fost mandataţi de cetăţeni să iasă în stradă pentru a-şi manifesta solidaritatea, respectul şi gratitudinea faţă de cetăţenii români ca protestează încă de la Ordonanţa 13, pentru a le garanta faptul că suntem alături de ei, îi respectăm şi vom continua lupta până la capăt", a afirmat liderul liberalilor Ludovic Orban. 

El a spus că i-a îndemnat pe simpatizanţii PNL să sprijine paşnic, miercuri, prin prezenţa în Parcul Izvor, moţiunea de cenzură şi să transmită "un mesaj de alarmă către parlamentarii majorităţii care se agaţă de Dragnea". 

Miercuri, plenul reunit al Parlamentului dezbate şi votează moţiunea de cenzură "Demiterea Guvernului Dragnea - Dăncilă, o urgenţă naţională!", semnată de 152 de deputaţi şi senatori de la PNL, USR şi PMP. AGERPRES

×