x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Olguţa Vasilescu: Nu mi-l închipuiam pe Victor Ponta în această calitate; e o situaţie din care nu câştigă nimeni

Olguţa Vasilescu: Nu mi-l închipuiam pe Victor Ponta în această calitate; e o situaţie din care nu câştigă nimeni

16 Iun 2017   •   22:17
Olguţa Vasilescu: Nu mi-l închipuiam pe Victor Ponta în această calitate; e o situaţie din care nu câştigă nimeni
Sursa foto: Facebook Lia Olguta Vasilescu

Ministrul demisionar al Muncii, Olguţa Vasilescu, a afirmat vineri seara, la Antena 3, că nu şi-l închipuia pe fostul premier Victor Ponta în calitatea de secretar general al Guvernului şi a apreciat că situaţia politică actuală este una "din care nu câştigă nimeni" şi "în primul rând nu câştigă România". 

"Secretarul general are rang de ministru, dar el este, dacă vreţi, un funcţionar public. Nici nu mi-l închipuiam pe Victor Ponta în această calitate, pentru că e un fel de secretar al guvernului care transmite documentele dintr-o parte în alta. Dar dacă i-a plăcut d-lui Victor Ponta să se regăsească în această calitate, ce pot să spun mai mult? E o situaţie din care nu câştigă nimeni, asta este foarte clar. În primul rând nu câştigă România", a declarat Olguţa Vasilescu. 

Ea a precizat că, probabil, demisia sa nu a fost trimisă la Palatul Cotroceni - aşa cum a făcut premierul Sorin Grindeanu cu demisiile ministrului Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, şi ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan - deoarece şi-a delegat atribuţiile unui secretar de stat. 

"Probabil că doamnele ministru nu şi-au delegat atribuţiile. Eu mi-am delegat atribuţiile până în data de 23. Cred că le este foarte greu cu doi miniştri să umple 27 de ministere", a spus Olguţa Vasilescu.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: lia olguta vasilescu ponta