x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oltean, despre Blaga: "Un om excepţional, un aşa-zis buldog al partidului"

Oltean, despre Blaga: "Un om excepţional, un aşa-zis buldog al partidului"

15 Mai 2011   •   11:21
Oltean, despre Blaga: "Un om excepţional, un aşa-zis buldog al partidului"
Sursa foto: Karina Knapek /Jurnalul National

165559-.jpgIoan Oltean, candidat la funcţia de secretar general al PDL, l-a elogiat, astăzi, în faţa delegaţilor la Convenţia Naţională, pe Vasile Blaga. "Vasile Blaga este un om care s-a impus ca unul dintre liderii excepţionali ai partidului, un aşa-zis buldog al partidului, care a stăpânit partidul şi l-a condus, alături de Emil Boc, la victorii", a afirmat Oltean.

Ioan Oltean a mai spus că şi el şi Sulfina Barbu au fost, pe rând, miniştri ai Mediului şi preşedinţi ai comisiei de administraţie, dar Barbu, la o diferenţă de câteva mandate de el.

"Astăzi, candidăm amândoi la funcţia de secretar general, eu o rog să aştepte încă două mandate pentru a accede la această funcţie", a adăugat Oltean.

La rândul ei, Sulfina Barbu şi-a prezentat, în faţa delegaţilor PDL, candidatura la funcţia de secretar general al partidului, declarând că este convinsă că va fi acordată încredere şi unei doamne pentru o funcţie atât de importantă.

Ea a spus că, dacă va fi aleasă în această funcţie, va veghea ca Statutul partidului să fie respectat şi că telefonul fiecărui membru de partid trebuie să fie deschis 24 de ore din 24.

×