x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oltean: PDL trebuie să coboare din spinarea lui Băsescu

Oltean: PDL trebuie să coboare din spinarea lui Băsescu

23 Feb 2013   •   16:46
Oltean: PDL trebuie să coboare din spinarea lui Băsescu
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Deputatul PDL Ioan Oltean a declarat că "partidul trebuie să coboare din spinarea preşedintelui Traian Băsescu şi să aibă propria sa identitate", arătând că acest lucru nu înseamnă că PDL se desparte de Băsescu, ci rămâne partener al acestuia, informează mediafax.ro.

"Partidul trebuie să coboare din spinarea preşedintelui Traian Băsescu, partidul trebuie să aibă propria sa identitate. Asta nu însemană că ne despărţim de Traian Băsescu, rămânem partenerii lui Traian Băsescu, dar Traian Băsescu are nevoie de un partid puternic, nu frământat de orgolii", le-a spus Oltean democrat-liberalilor.

El a arătat că PDL se află în faţa unei competiţii, şi nu a unei "bătălii duşmănoase" între democrat-liberali.

"Adversarul lui Vasile Blaga, al Elenei Udrea şi al Monicăi Macovei nu este în această sală, ci în afara acestor ziduri. El se cheamă Victor Ponta, USL", a adăugat Oltean.

Ioan Oltean a spus că este pentru alegeri transparente în PDL şi pentru competiţie.

"Sunt pentru alegeri transparente în PDL, pentru competiţii, nu doi candidaţi, ci pentru trei, patru, cinci", a spus el, arătând că printre democrat-liberali sunt oameni "care poartă în poşetă, în raniţă bastonul de mareşal", iar cel mai bun trebuie să câştige şi alegerile interne să fie în beneficiul PDL. 

×