x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oprescu şi-a depus azi candidatura. A strâns 177.603 semnături, de cinci ori mai mult decât era necesar

Oprescu şi-a depus azi candidatura. A strâns 177.603 semnături, de cinci ori mai mult decât era necesar

de Mediafax    |    Iulia Barbu    |    29 Apr 2012   •   08:45
Oprescu şi-a depus azi candidatura. A strâns 177.603 semnături, de cinci ori mai mult decât era necesar

Sorin Oprescu si-a depus astazi candidatura pentru un nou mandat de Primar general al Municipiului Bucuresti. Actualul edil a fost asteptat la sediul BEM de reprezentanti ai presei, voluntari, oameni politici, fosti colegi.

Alaturi i-au fost si liderii politici ai USL: Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin. Sorin Oprescu a multumit voluntarilor care au strans semnaturile si a adaugat ca ii asteapta alaturi in urmatorii patru ani, cu voia bucurestenilor.

Edilul le-a multumit si locuitorilor Capitalei, cei care au semnat in numar mare, pentru a-l sprijini sa candideze pentru al doilea mandat. De altfel, pentru a se putea inregistra in cursa pentru Primaria Municipiului Bucuresti, candidatul independent are nevoie de 36.162 de semnaturi (2% din cetatenii cu drept de vot din Capitala).

'In privinta semnaturilor sunt 177.000 de semnaturi si fara a forta lucrurile si fara a face minicorturi. Felul in care au venit oamenii sa ma sustina m-a impresionat foarte mult. Este dorinta de a continua, de a schimba orasul in bine, de a ne dezvolta. Am convingerea ca in anii viitori vom reusi sa traim si noi in normalitate. Le multumesc colegilor si prietenilor, pentru simplul motiv ca am ajuns la concluzia ca e bine sa ai prieteni", a declarat Oprescu, dupa acceptarea candidaturii sale.

Liderul USL, Victor Ponta, a adaugat la finalul intalnirii:

“Va asigur ca, in sfarsit, un Primar General are sprijinul Guvernului'.

×