x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oprişan: Am fost fluierat de trei organizaţii, pentru că i-am cerut lui Liviu Dragnea să se retragă

Oprişan: Am fost fluierat de trei organizaţii, pentru că i-am cerut lui Liviu Dragnea să se retragă

29 Iun 2019   •   17:00
Oprişan: Am fost fluierat de trei organizaţii, pentru că i-am cerut lui Liviu Dragnea să se retragă

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, sâmbătă, că a fost fluierat, când încerca să susţină un discurs la Congres, de organizaţiile de la Olt, Teleorman şi Dolj, pentru că i-a cerut lui Liviu Dragnea să se retragă după alegerile din 26 mai.

Întrebat de ce a renunţat să-şi susţină discursul, Oprişan a spus că nu putea vorbi despre principii "într-un asemenea cadru, cu fluierături".

"Poţi să vorbeşti într-un asemenea cadru? Cu fluierăturile la trei organizaţii, să vorbeşti în continuare despre principii şi despre lupta Partidului Social Democrat? Au fost delimitate foarte bine în sală: organizaţia de la Olt, organizaţia de la Dolj şi organizaţia de la Teleorman. A fost cu premeditare, pentru că eu mi-am anunţat faptul că vreau să vorbesc încă de aseară, din Comitetul Executiv şi m-am înscris la cuvânt", a afirmat Marian Oprişan.

El a menţionat că ar fi dorit să le transmită delegaţilor la congres un mesaj de unitate şi solidaritate, dar că partidul va rămâne unit "indiferent de ceea ce au făcut cele trei organizaţii".

"Eu aveam un mesaj de unitate, de solidaritate şi de faptul că trebuie să continuăm lupta ca să putem face românilor o viaţă mai bună şi să ne îndeplinim promisiunile faţă de cetăţeni, aşa cum am promis. Că trebuie să continuăm să facem autostrăzi, să facem spitale, să mărim salarii, să mărim pensii, să ne îndeplinim toate obligaţiile pe care ni le-am asumat faţă de cetăţenii României. (...) Partidul va rămâne unit indiferent de ceea ce au făcut cele trei organizaţii astăzi. (..) Ce ar fi însemnat ca şi eu şi alţi colegi de-ai mei să punem nişte organizaţii să-i fluiere pe cei cu care nu suntem de acord?", a spus Oprişan.

Întrebat despre faptul că numele lui Liviu Dragnea a fost aplaudat în timpul congresului PSD, Marian Oprişan a declarat că el consideră acest lucru "o greşeală".

Legat de apartenenţa premierul Viorica Dăncilă la organizaţia Teleorman, una dintre cele trei organizaţii despre care liderul PSD Vrancea susţine că l-au fluierat, Oprişan a spus că "Viorica e altceva!".

Marian Oprişan a renunţat să-şi susţină discursul în faţa delegaţilor la Congresul partidului după ce a fost fluierat şi huiduit de o parte dintre aceştia.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: oprisan liviu dragnea congres psd