x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oprişan: Nu poţi să stai cu interimat la nesfârşit, e normal să fie organizat un congres

Oprişan: Nu poţi să stai cu interimat la nesfârşit, e normal să fie organizat un congres

07 Iun 2019   •   15:57
Oprişan: Nu poţi să stai cu interimat la nesfârşit, e normal să fie organizat un congres

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a declarat vineri că nu îşi doreşte funcţia de preşedinte executiv al PSD şi a reafirmat că ar trebui organizat un congres pentru alegerea unei noi conduceri, motivând că nu se poate sta "la nesfârşit cu interimat".

"În orice ţară civilizată din Uniunea Europeană, din care facem parte, când partidul rămâne fără preşedinte, se face congres într-o săptămână şi se rezolvă situaţia. Nu poţi să stai cu interimat la nesfârşit, să pui în practică ceea ce avem noi de făcut", a spus Oprişan la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

El a fost întrebat despre un posibil tandem cu Viorica Dăncilă, care acum este preşedinte interimar al PSD.

"Doamna Dăncilă este o femeie extraordinară şi un om politic care are multe de spus în România", a afirmat Oprişan.

Senatorul Paul Stănescu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte executiv interimar al PSD, au declarat, pentru AGERPRES, surse participante la reuniunea de vineri a CExN al social-democraţilor.

Paul Stănescu fusese validat pe 28 mai în funcţia de preşedinte executiv interimar, în cadrul unei şedinţe a Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Comitetul Executiv al PSD a stabilit data de 29 iunie pentru organizarea unui congres al partidului, au precizat, pentru AGERPRES, surse participante la reuniune.

În cadrul congresului urmează să fie modificat Statutul partidului, să fie aleasă o nouă conducere şi să fie prezentat candidatul la alegerile prezidenţiale. AGERPRES

×
Subiecte în articol: marian oprisan