x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban afirmă că banii pe care i-a câştigat au fost "întotdeauna" din relaţii cu firme private

Orban afirmă că banii pe care i-a câştigat au fost "întotdeauna" din relaţii cu firme private

01 Noi 2019   •   16:32
Orban afirmă că banii pe care i-a câştigat au fost "întotdeauna" din relaţii cu firme private

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat vineri că banii pe care i-a câştigat au fost "întotdeauna" din relaţii cu firme private.

"Întotdeauna, banii pe care i-am câştigat, i-am câştigat în relaţii cu firme private", a afirmat Orban la sediul central al PNL, ca răspuns la o întrebare pe această temă.

Întrebat despre salariul pe care îl primeşte în momentul de faţă, Orban a spus că acesta este confidenţial, "un salariu decent şi rezonabil".

"Cred că salariul este confidenţial, un salariu decent şi rezonabil. Oricum, de luni nu voi mai fi angajat la această firmă privată. Am văzut că toată lumea e preocupată de locul meu de muncă. Ceea ce pot să spun este că, spre deosebire de mulţi care au pus astfel de întrebări, nu am luat nicio leafă de la stat, niciodată în perioadele în care am avut, nu am apelat la ajutor de şomaj, adică alte venituri de la stat, adică întotdeauna banii pe care i-am câştigat, i-am câştigat în relaţii cu firme private", a conchis Orban.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ludovic orban