x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, atac dur la adresa PSD, după ce ministrul propus la dezvoltare a fost respins de comisii

Orban, atac dur la adresa PSD, după ce ministrul propus la dezvoltare a fost respins de comisii

30 Oct 2019   •   14:52
Orban, atac dur la adresa PSD, după ce ministrul propus la dezvoltare a fost respins de comisii
Sursa foto: Lucian Alecu

Ludovic Orban a avut o reacție virulentă, la finalul audierii în comisie a lui Ion Ştefan, propunerea PNL pentru Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei în Guvernul Orban, arătând că, și în cazul lui, votul a fost „politic”.

"A fost un vot politic, iar modul în care a decurs evaluarea arată ca a fost pregătită în detaliu. (...)Nu accept evaluarea pe care o face PSD. Nu accept ca Olguța Vasilescu sau Rădulescu Mitralieră să stabilească capacitatea unui ministru din echipa mea și de a face reformele pe care le-am prezentat. Cu siguranță veți vedea că votul de învestitură din plen este determinat atât de discuțiile cu partenerii de guvernare cât și de cele cu alți parlametari", a declarat Ludovic Orban.

Ion Ştefan, propus pentru Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei în Guvernul Orban, a primit, miercuri, aviz negativ din partea comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

×
Subiecte în articol: ludovic orban