x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Au apărut întârzieri în înlocuirea delegaților la secțiile de votare din străinătate

Orban: Au apărut întârzieri în înlocuirea delegaților la secțiile de votare din străinătate

09 Noi 2019   •   15:51
Orban: Au apărut întârzieri în înlocuirea delegaților la secțiile de votare din străinătate

Premierul Ludovic Orban a afirmat, la sediul MAE, că au apărut mici situaţii în privinţa înlocuirii delegaţilor la secţiile de votare din străinătate.

"Am fost la MAE ca să facem o evaluare a modului în care decurge procesul de votare la secţiile de votare din străinătate. Din fericire, procesul decurge în bune condiţii. Au apărut mici situaţii, mi-a spus domnul ministru, legat de viteza foarte lentă de reacţie a Biroului electoral în cursul zilei de ieri în cazul înlocuirilor de delegaţi la secţiile de votare, respectiv a suplimentărilor de delegaţi la secţiile de votare, în care, neavând decât două şedinţe, Biroul electoral pentru secţiile din străinătate a aprobat foarte târziu solicitările de înlocuire", a declarat Orban, după întâlnirea avută cu ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

El a precizat că sâmbătă au fost în jur de 130 de cereri de înlocuire a delegaţilor şi 113 de suplimentare. "Sperăm să fie aprobate cât mai repede, pentru a asigura personalul necesar derulării în bune condiţii la nivelul fiecărui birou electoral de secţii de votare", a spus prim-ministrul. 
 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: alegeri Ludovic Orban