x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Bătălia cea mai grea pe care o avem e să învingem PSD şi ăsta este obiectivul nostru

Orban: Bătălia cea mai grea pe care o avem e să învingem PSD şi ăsta este obiectivul nostru

11 Apr 2019   •   22:05
Orban: Bătălia cea mai grea pe care o avem e să învingem PSD şi ăsta este obiectivul nostru

Obiectivul Partidului Naţional Liberal (PNL) la alegerile pentru Parlamentul European, care vor fi organizate în luna mai, este acela de a învinge Partidul Social Democrat (PSD), a declarat, joi, liderul liberal Ludovic Orban.

Orban a declarat într-o emisiune la România TV că PNL "se bate de la egal la egal" cu PSD şi că formaţiunea politică pe care o conduce nu este îngrijorată de creşterea în sondaje a altor formaţiuni politice, precum Uniunea Salvaţi România.

"Adversarul nostru politic este PSD şi mai ales gruparea care conduce astăzi PSD, care se comportă de parcă ar fi duşmanii României. Bătălia cea mai grea pe care o avem este să învingem PSD şi ăsta este obiectivul nostru. Dacă sunt alte formaţiuni politice, din opoziţie, evident, care înregistrează câştiguri, nu ne poate deranja, nu ne poate supăra. Oricum, PNL este un partid puternic, pe propriile picioare, un partid care are 1.100 de primari, peste 13.000 de consilieri locali, avem organizaţii locale în aproape fiecare localitate din România şi ne batem de la egal la egal cu partidul de guvernământ şi cu sateliţii lui. Nu avem nicio problemă cu alţii", a afirmat Orban.

Preşedintele liberal a precizat că scorul în alegerile europarlamentare va fi determinat de mobilizarea la vot a membrilor şi simpatizanţilor fiecărui partid politic.

"Ne luptăm să depăşim PSD, să batem PSD. Nu pot să vă dau procente. Alegerile pentru PE depind în mare parte de mobilizarea participanţilor. (...) Toate procentele care sunt prezentate în toate cercetările sociologice trebuie privite cu precauţie şi trebuie relativizate. Nu trebuie luate în mod absolut. Ce e cert este că PNL este în creştere şi PSD este în descreştere", a adăugat Orban.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: orban psd obiectiv pnl