x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, despre amendamentele depuse: O serie dintre ele probabil le vom aproba

Orban, despre amendamentele depuse: O serie dintre ele probabil le vom aproba

23 Dec 2019   •   13:20
Orban, despre amendamentele depuse: O serie dintre ele probabil le vom aproba

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că, probabil, vor fi aprobate o serie de amendamente depuse la proiectele de lege pe care Guvernul urmează să îşi asume răspunderea în Parlament.

"Va trebui să trecem în revistă amendamentele formulate de parlamentari sau de grupurile parlamentare, trebuie să hotărâm amendamentele pe care le aprobăm şi cele pe care le respingem la fiecare dintre aceste proiecte de lege pe care ne angajăm răspunderea. Va trebui ca, la finalul şedinţei de Guvern, să trimitem proiectele de lege cu amendamentele admise, sunt foarte multe amendamente, tocmai pentru a arăta deschiderea noastră la contribuţia parlamentarilor şi a grupurilor parlamentare. Am analizat amendamentele depuse şi sunt o serie de amendamente pe care probabil le vom aproba", a spus Orban, la începutul reuniunii Executivului.

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc, luni, în şedinţe comune succesive, pentru angajarea răspunderii Guvernului pe proiectele de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2020 şi modificarea OUG 114/2018.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ludovic orban buget 2020 amendamente