x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban despre Comisia Iordache: Nişte ageamii ce nu au în cap decât să îl scape de puşcărie pe Dragnea

Orban despre Comisia Iordache: Nişte ageamii ce nu au în cap decât să îl scape de puşcărie pe Dragnea

15 Apr 2019   •   16:10
Orban despre Comisia Iordache: Nişte ageamii ce nu au în cap decât să îl scape de puşcărie pe Dragnea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat luni decizia conducerii Parlamentului privind prelungirea cu 120 de zile a perioadei de activitate a Comisiei speciale comune pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul Justiţiei.

"Ce activitate mai are Comisia Iordache după ce a generat modificări la Codul penal şi la Codul de procedură penală - la Codul penal au fost 32 din 48 de modificări declarate neconstituţionale, iar la Codul de procedură penală 64 din 98? Ce să mai facă Comisia Iordache? Poate să se ducă liniştiţi, să se lase de legiferare în domeniul Justiţiei, pentru că au arătat clar că sunt nişte ageamii şi nişte indivizi care nu au în cap decât să îl scape de puşcărie pe Dragnea şi inventează orice fel de tactică, orice fel de amendament, numai pentru a-l scăpa de puşcărie pe Dragnea şi toţi acoliţii din jurul lui Dragnea, care au jefuit România în ultimii ani", a susţinut Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

El a precizat că liberalii rămân la fel de implicaţi în dezbaterile referitoare la legislaţia în domeniul Justiţiei şi în domeniul Codurilor penale.

"PNL a fost implicat extrem de serios în toate dezbaterile privitor la legislaţia în domeniul Justiţiei, în domeniul Codului penal, al Codului de procedură penală şi aşa va face în continuare. Vom depune amendamente, propriile noastre puncte de vedere, de altfel avem foarte multe proiecte de lege care trebuie dezbătute privitor la Justiţie, Avocatul Poporului, controlul prealabil al ordonanţelor de urgenţă sau multe alte domenii de activitate. De asemenea, vom continua să atacăm la CCR orice fel de articol de modificare a oricărei legi pe care o vom considera neconstituţională", a declarat Orban, întrebat dacă PNL va asigura prezenţa în Comisia Iordache.

Luni, Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis prelungirea cu 120 de zile a perioadei de activitate a Comisiei Iordache. AGERPRES

×
Subiecte în articol: ludovic orban