x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban despre eventuale alianţe: Vom găsi cea mai bună strategie pentru a câştiga alegerile

Orban despre eventuale alianţe: Vom găsi cea mai bună strategie pentru a câştiga alegerile

23 Oct 2018   •   22:24
Orban despre eventuale alianţe: Vom găsi cea mai bună strategie pentru a câştiga alegerile

PNL va decide dacă va face alianţe electorale cu alte partide de dreapta la momentul alegerilor, a declarat, marţi, preşedintele partidului, Ludovic Orban, în cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune.

Întrebat dacă ia în calcul aceste alianţe electorale, Orban a declarat că PNL "va găsi cea mai bună strategie pentru a câştiga alegerile".

"Când am fost ales preşedinte al PNL mi-am asumat obiectivul de a câştiga alegerile prezidenţiale, alegerile locale şi alegerile parlamentare. În funcţie de situaţia de la momentele respective, vom decide care este cea mai bună strategie. Preocupările mele sunt în primul rând să unesc PNL cu cetăţenii României, să intensific comunicarea între membrii PNL de la nivel local, judeţean şi parlamentar cu oamenii", a declarat preşedintele PNL.

Ludovic Orban a adăugat că PNL este pregătit să câştige alegerile în faţa PSD şi că, în momentul de faţă, diferenţa în sondaje este doar de două procente în favoarea social-democraţilor, liberalii având între 28% şi 30%. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban