x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, după adoptarea moţiunii: Sub nicio formă nu am de gând să iau vreo decizie legată de Cîţu

Orban, după adoptarea moţiunii: Sub nicio formă nu am de gând să iau vreo decizie legată de Cîţu

09 Dec 2019   •   19:11
Orban, după adoptarea moţiunii: Sub nicio formă nu am de gând să iau vreo decizie legată de Cîţu
Sursa foto: gov.ro

Premierul Ludovic Orban a afirmat luni, după ce moţiunea depusă de PSD împotriva ministrului Finanţelor a fost adoptată de Senat, că nu va lua nicio măsură în cazul lui Florin Cîţu.

El a declarat, la finalul unei întrevederi cu membrii Asociaţiei Municipiilor din România, că este mulţumit de ministrul Finanţelor, susţinând că moţiunea a fost „o mişcare politicianistă ieftină”.

„Voturile lor nu sunt altceva decât să îi ridice un soclu domnului ministru al Finanţelor, iar în ceea ce mă priveşte pe mine sunt foarte mulţumit de domnul ministru al Finanţelor şi sub nicio formă nu am de gând să iau vreo decizie legată de domnia sa”, a spus Orban.

Acesta a adăugat că nu acceptă ca ministrul Finanţelor „să fie judecat de cei care au făcut praf bugetul în ultimii trei ani de zile”, subliniind că PSD ar trebui să fie ultimul partid care să exprime o opinie pe tema finanţelor publice din România.

Totodată, premierul a spus că fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, „ar trebui să dea seamă în altă parte pentru dezastrul bugetar pe care l-a lăsat”.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Florin Cîțu