x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Este absolut necesară o schimbare de Guvern, vom intensifica negocierile

Orban: Este absolut necesară o schimbare de Guvern, vom intensifica negocierile

13 Noi 2018   •   17:54
Orban: Este absolut necesară o schimbare de Guvern, vom intensifica negocierile

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi că vor fi intensificate negocierile cu celelalte partide în perspectiva depunerii unei moţiuni de cenzură, el afirmând că obiectivul fundamental al liberalilor în această sesiune parlamentară îl reprezintă dărâmarea actualului Guvern. 

"Vom depune moţiune de cenzură, moţiunea de cenzură e şi mai aproape, vom intensifica negocierile asftel încât să mărim şansele de adoptare a unei moţiuni de cenzură. După demisia ministrului Afacerilor Europene, nu că ar fi fost pregătit acest Guvern pentru a prelua preşedinţia Consiliului UE, după raportul MCV, după rezoluţia din Parlamentul European, devine din ce în ce mai evident că acest Guvern nu are capacitatea de a exercita în condiţii optime, în beneficiul României, preşedinţia Consiliului UE şi că este absolut necesară o schimbare de Guvern", a spus Orban, la Palatul Parlamentului. 

El a menţionat că moţiunea va fi depusă "în momentul cel mai potrivit". 

"Vom discuta cu orice parlamentar din actuala majoritate guvernamentală pe care îl putem convinge că este în interesul fundamental al României să pună punct acestui regim condus de Dragnea şi de Tăriceanu, care face un rău imens României. Orice formulă de guvernare este mai bună decât actuala formulă de guvernare, cu siguranţă. Obiectivul fundamental pe care îl avem în această sesiune este să dărâmăm acest Guvern şi fie să ajungem la alegeri anticipate prin formarea unui nou Guvern, fie să încercăm negocierea unei formule de guvernare cu un sprijin parlamentar cât mai larg, care să aibă capacitatea de a exercita în bune condiţii preşedinţia Consiliului UE", a arătat acesta. AGERPRES

×
Subiecte în articol: ludovic orban