x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: PNL trebuie să vină cu un guvern suplu, de 14-15 ministere

Orban: PNL trebuie să vină cu un guvern suplu, de 14-15 ministere

11 Mar 2018   •   16:17
Orban: PNL trebuie să vină cu un guvern suplu, de 14-15 ministere

PNL trebuie să vină cu un guvern suplu, european, de 14, maximum 15 ministere, a declarat duminică liderul liberalilor, Ludovic Orban.

 

"Nu putem guverna ca liberali cu 28 de ministere, cu 100 şi aproape 60 de agenţii, oficii, autorităţi, cu vreo 40 şi ceva de servicii deconcentrate în teritoriu, cu peste un milion de angajaţi în sectorul public. Nu se poate! Noi, ca partid, trebuie să venim cu un guvern suplu, european, de 14, maximum 15 ministere, cu o restructurare profundă a tot ce înseamnă toate celelalte autorităţi ale administraţiei publice centrale care plimbă hârtii, care se calcă pe bătături şi care nu fac altceva decât să reprezinte o frână în calea iniţiativei individuale. Nu putem să mai menţinem acest sistem administrativ. Sigur, prima oară, trebuie să începem să-i dăm afară pe toţi cei care au fost angajaţi de PSD fără concurs, aduse nepoate, beizadele, pe relaţii personale", a afirmat Ludovic Orban în discursul susţinut în cadrul lucrărilor CN al PNL.

Consiliul Naţional al PNL a validat, duminică, propunerea pentru funcţia de prim-ministru din partea liberalilor a liderului acestora, Ludovic Orban.AGERPRES

×
Subiecte în articol: pnl guvern ludovic orban liberali ministere