x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Batalia continua, luptam pana la capat!

Orban: Batalia continua, luptam pana la capat!

28 Iun 2018   •   06:43
Orban: Batalia continua, luptam pana la capat!

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri seară într-o emisiune televizată că rezultatul de moţiunii de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă este "unul al nesimţirii, slugărniciei, lipsei de curaj şi lipsei de responsabilitate faţă de destinul României".

 

"Este rezultatul nesimţirii, slugărniciei, lipsei de curaj şi lipsei de responsabilitate faţă de destinul României a celor din majoritatea guvernamentală, care au preferat să stea alături de Liviu Dragnea, să-i gireze în continuare un regim de putere profund nociv pentru România, în loc să-şi facă datoria faţă de stat", a spus Ludovic Orban.

El a adăugat că lupta sa politică va continua. "Bătălia continuă. Am dat un mesaj (...), luptăm până la capăt pentru România şi vom duce în continuare această luptă cu o putere care pare să nu mai ţină cont de nimic, folosind toate mijloacele constituţionale pe care le avem la dispoziţie", a susţinut liderul PNL.

Orban a răspuns şi unei întrebări privind o propunere a lui Victor Ponta, referitoare la un posibil guvern de uniune naţională.

"Daţi-mi voie să nu comentez. Ponta este un opozant mai tânăr, până acum a fost împreună cu Liviu Dragnea, au făcut o echipă care a împărtăşit o mulţime de lucruri în comun. Eu nu uit că Ponta a fost preşedinte, Dragnea, secretar general, că Ponta era premier şi mâna dreaptă a lui Ponta era Dragnea. Deocamdată trebuie să mai treacă ceva vreme până să aibă o foarte mare credibilitate în rândul publicului, care este efectiv împotriva PSD, împotriva lui Dragnea şi împotriva acestui mod nociv de a conduce România", a mai spus Ludovic Orban.

Plenul Parlamentului a respins miercuri moţiunea de cenzură intitulată "Demiterea Guvernului Dragnea - Dăncilă, o urgenţă naţională!", semnată de PNL, USR şi PMP. Au fost înregistrate 166 de voturi "pentru" şi patru "împotrivă". AGERPRES

×