x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Românii au glontele de argint cu care pot răpune dracii roşii la vot

Orban: Românii au glontele de argint cu care pot răpune dracii roşii la vot

07 Mai 2019   •   20:50
Orban: Românii au glontele de argint cu care pot răpune dracii roşii la vot

Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a spus participanţilor la mitingul electoral de marţi, de la Suceava, că trebuie să fie pregătiţi pentru confruntarea cu un ''adversar pervers'' la alegerile care urmează şi că trebuie ''să răpună dracii roşii'' mergând la vot şi punând ştampila pe săgeata liberală.

''Să fim pregătiţi să înfruntăm un adversar pervers, care nu respectă nicio regulă, un adversar care calcă în fiecare zi demnitatea fiecărui român. Să ne luptăm cu un adversar care e capabil de orice pentru a nu pierde puterea. Să le spunem românilor că adevărata putere este în mâna fiecăruia. Că au glontele de argint cu care pot să răpună dracii roşii care îşi bat joc de România. Glontele de argint este ştampila de vot care să fie pusă pe săgeata PNL'', a spus Orban.

El le-a spus celor câteva mii de membri şi simpatizanţi liberali să meargă să stea de vorbă cu oamenii acasă, în pieţe şi în alte locuri publice şi să-i convingă că PNL este opţiunea cea mai bună pentru ca România ''să aibă un destin măreţ'' şi să nu stagneze ca în ultimii 30 de ani.

''Trebuie să-i convingem că nu suntem condamnaţi să fim conduşi cozi de topor, de hoţi, de agramaţi funcţionali, de oameni fără frica lui Dumnezeu, de oameni care-şi bat joc de limba română, de România şi de fiecare român, în fiecare zi, că România are dreptul să fie condusă de cei buni, de cei harnici, de cei cinstiţi, de cei care cunosc cu adevărat destinul şi viitorul acestei ţări, de oameni cu carte, cu scaun la cap, cu credinţă în Dumnezeu. (...) Destul au ţinut (n.r.-PSD) România pe loc, de 30 de ani. (...) E vremea ca România să fie condusă de români adevăraţi spre un destin măreţ'', a spus Orban.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: orban glonț de argint