x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban și-a scos candidatul pentru București la o incursiune la berării

Orban și-a scos candidatul pentru București la o incursiune la berării

de Ion Alexandru    |    08 Iun 2020   •   08:10
Orban și-a scos candidatul pentru București la o incursiune la berării
Sursa foto: FB Guvernul României

Premierul Ludovic Orban a fost protagonistul unor scene mai puțin obișnuite, sâmbătă, în Centrul Vechi al Bucureștiului. Acesta a luat, sâmbătă, la rând mai multe terase ale unor restaurante proaspăt deschise după „carantină”, unde a consumat bere împreună cu șeful Cancelariei, Ionel Dancă, dar și cu candidatul independent la Primăria Capitalei, susținut de PNL, Nicușor Dan. În total, prim-ministrul a intrat în șase localuri, ultimul dintre acestea fiind părăsit la lăsarea întunericului.

Orban a precizat că nu a fost în inspecție la aceste terase, ci a venit pentru că a fost invitat de mai mulți colaboratori să iasă la o plimbare în oraș. Premierul a respectat regulile impuse pe perioada stării de alertă, nu s-a așezat la masă cu mai mult de patru persoane și, atunci când a folosit toaleta, a purtat mască de protecție.

Incursiunea premierului în Centrul Vechi a fost monitorizată de echipe de jurnaliști care l-au întrebat despre măsurile de relaxare care urmează să fie luate după 15 iunie. „Analizăm alte măsuri de evaluare, pe care le vom anunţa cu câteva zile înainte de data de 15 iunie. Le vom anunţa la timpul potrivit”, a precizat acesta. La finalul incursiunii, la ieșirea din Hanul lui Manuc, Ludovic Orban a făcut unele referiri și la situația economică, inclusiv la ratingul de țară publicat de Standard & Poor’s.

×
Subiecte în articol: ludovic orban