x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban spune că vor fi păstrate aceleași direcții de acțiune în lupta împotriva coronavirusului

Orban spune că vor fi păstrate aceleași direcții de acțiune în lupta împotriva coronavirusului

27 Mar 2020   •   10:54
Orban spune că vor fi păstrate aceleași direcții de acțiune în lupta împotriva coronavirusului
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Vor fi păstrate aceleași direcții de acțiune în lupta împotriva coronavirusului, obiectivul principal fiind acela de a apăra viața cetățenilor, de a reduce răspândirea virusului și de a crește capacitatea de diagnosticare, a anunțat premierul Ludovic Orban, vineri, după o ședință la Ministerul Sănătății.

"Am vrut să fiu personal prezent la instalarea în funcţie a ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru. Am discutat priorităţile pentru Ministerul Sănătăţii în perioada următoare, sigur că păstrăm aceleaşi direcţii de acţiune. Obiectivul nostru fundamental este acela de a apăra sănătatea şi viaţa cetăţenilor români, de a reduce răspândirea virusului, de a creşte capacitatea de diagnosticare de direcţiile de sănătate publică pentru a face faţă misiunii fundamentale pe care o au în lupta contra coronavirusului, de asemenea, de a pregăti spitalele pentru a primi pacienţi cu coronavirus", a afirmat Orban.

Ludovic Orban a anunțat și faptul că l-a demis pe secretarul general al Ministerului Sănătății, Georgeta Bumbac. Aceasta reprezintă a doua schimbare în Ministerul Sănătății, în plină pandemie, după demisia ministrului Sănătății, Victor Costache.  

×