x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Paleologu: Ponta a înţeles că prinzi mai multe albine cu mierea decât cu pliciul

Paleologu: Ponta a înţeles că prinzi mai multe albine cu mierea decât cu pliciul

10 Feb 2012   •   09:23
Paleologu: Ponta a înţeles că prinzi mai multe albine cu mierea decât cu pliciul

Theodor Paleologu spune ca Victor Ponta a ales ca, in loc sa dea cu ghioaga, sa atinga cu floreta toate punctele slabe ale majoritatii. Potrivit vicepresedintelui PDL, prin calitatea discursului sau din Parlament, de la votul de investitura a noului Guvern, si efectul surpriza, presedintele PSD a fost al doilea erou al zilei.

"Pe fond, discursul lui Ponta a fost foarte critic la adresa puterii. In loc sa dea, insa, cu ghioaga, a atins cu floreta toate punctele slabe ale majoritatii. De aceea l-am si calificat drept magistral, asta neinsemnand, fireste, ca sunt de acord cu tot ce a spus (cum ar fi demisia presedintelui sau alegerile anticipate)", scrie Theodor Paleologu pe pagina sa de Facebook.

"In mod obisnuit eroul incontestat al unei atare zile este premierul investit; ori, ieri Ponta a fost al doilea erou al zilei prin calitatea discursului si efectul de surpriza. Ca strategie, Ponta pare a fi inteles ca prinzi mai multe albine cu mierea decat cu pliciul. Altii, multi, n-au priceput...", mai scrie Paleologu.

Imediat dupa discursul lui Ponta, conducerea PNL a convocat o sedinta ad-hoc pentru a discuta atitudinea PSD si a presedintelui formatiunii social-democrate.

Ulterior, presedintele PNL, Crin Antonescu, a facut un apel, in numele colegilor sai din conducerea partidului, la partenerii din USL, respectiv la PSD si la PC, solicitandu-le sa nu uite nicio secunda cu cine se bat si ca lupta lor este impotriva regimului Traian Basescu.

×