x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Parlamentarii PNL, ţinuţi la sol

Parlamentarii PNL, ţinuţi la sol

de Gabriela Antoniu    |    30 Oct 2018   •   11:15
Parlamentarii PNL, ţinuţi la sol

Biroul Executiv al PNL a decis ieri să interzică parlamentarilor partidului orice deplasare în străinătate în perioada 14-21 noiembrie. Deşi măsura ar fi fost luată deoarece PNL intenţionează să depună în acest interval o moţiune de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă, Ludovic Orban o spune oficial cu jumătate de gură.

“Este importantă prezenţa lor în ţară în cazul în care vor apărea proceduri care să reclame necesitatea ca parlamentarii PNL să fie toţi prezenţi la lucrări: proiecte de legi, moţiuni simple, moţiuni de cenzură sau alte proceduri", a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, întrebat dacă sistarea deplasărilor externe ale parlamentarilor liberali are legătură cu depunerea unei moţiuni de cenzură.

Orban a mai spus că moţiunea de cenzură va fi depusă dacă vor fi şanse de reuşită, susţinând că negocierile privind depunerea acesteia sunt permanente.

"O să-l invit pe domnul Băsescu să-mi spună ce parlamentar din majoritatea parlamentară consideră că votează moţiunea de cenzură, dacă sunt suficienţi, vom înainta moţiunea. (...) Vom depune o moţiune de cenzură, după ce vom constata că există cele mai mari şanse să obţinem voturi din partea unor parlamentari din majoritatea parlamentară", a spus liderul

×