x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică “PDL să şi-l asume pe Hayssam”

“PDL să şi-l asume pe Hayssam”

de Jurnalul National    |    05 Mar 2008   •   00:00

Secretarul organizaţiei PSD Suceava, Ovidiu Milici, a declarat ieri că PSD cere "explicaţii publice" privind modul în care au fost cheltuiţi banii lui Omar Hayssam în perioada 2004-2007, arătând că declaraţiile făcute în urmă cu jumătate de an de preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, privind sponsorizarea campaniei Alianţei D.A. de o firmă din Suceava a lui Hayssam au fost confirmate de Grupul de Investigaţii Politice condus de Mugur Ciuvică.

PSD Suceava

 

Secretarul organizaţiei PSD Suceava, Ovidiu Milici, a declarat ieri că PSD cere "explicaţii publice" privind modul în care au fost cheltuiţi banii lui Omar Hayssam în perioada 2004-2007, arătând că declaraţiile făcute în urmă cu jumătate de an de preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, privind sponsorizarea campaniei Alianţei D.A. de o firmă din Suceava a lui Hayssam au fost confirmate de Grupul de Investigaţii Politice condus de Mugur Ciuvică. "Lucrurile din zona gri a politicii ies la iveală. Solicităm celor din Alianţa DA şi PDL să şi-l asume pe Omar Hayssam. Este singura investiţie concretă, viabilă, a puterii portocalii", a spus Milici, citat de Mediafax. El a cerut PDL să spună câţi bani din conturile firmelor lui Omar Hayssam au fost alocaţi pentru campania Alianţei D.A.."Cerem expres senatorului Gheorghe Flutur să explice contribuţia pe care a avut-o în convingerea lui Omar Hayssam pentru a sponsoriza campania Alianţei D.A.", a mai spus Milici.

Liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a răspuns că nu l-a cunoscut pe Hayssam şi că acesta a fost de fapt investitorul PSD în judeţul Suceava. "Cred că celor din PSD le este dor de Hayssam. Le aduc aminte că făcea parte din lotul de protocol al PSD şi era luat peste tot de Ion Iliescu", a spus Flutur. El a arătat că, la Suceava, PSD a rezolvat privatizările fabricilor de prelucrare a lemnului şi a apelor minerale cu Omar Hayssam. "Personal, nu l-am cunoscut şi nu am avut nici eu şi nici partidul meu contacte cu acest individ", a spus preşedintele PDL Suceava.

×
Subiecte în articol: politic psd hayssam omar hayssam suceava