x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Pedeliştii, avertizaţi să se descurce

Pedeliştii, avertizaţi să se descurce

de Oana Stancu Zamfir    |    04 Feb 2008   •   00:00

Parlamentarii PDL au fost “traşi de urechi” sâmbătă, la Braşov, de liderii partidului, pentru că “dorm” în cele două Camere, fără să aibă vreun proiect politic personal, în timp ce cinci-şase “deştepţi” din fruntea partidului se duc la toate dezbaterile televizate.

Fără Băsescu


Parlamentarii PDL au fost “traşi de urechi” sâmbătă, la Braşov, de liderii partidului, pentru că “dorm” în cele două Camere, fără să aibă vreun proiect politic personal, în timp ce cinci-şase “deştepţi” din fruntea partidului se duc la toate dezbaterile televizate. “Introducerea votului uninominal implică să avem sute de candidaţi tari şi pentru Parlament, şi pentru primării, şi pentru şefia consiliilor judeţene, nu mai e de ajuns să mergem cu steaua lui Traian Băsescu în frunte”, le-ar fi spus Vasile Blaga colegilor din Parlament.

 

BOC, IAR LA PRIMĂRIE. Întâlnirea nu a durat mai mult de două ore, iar subiectul candidaturilor la locale a fost atins tangenţial. Emil Boc a mărturisit în conferinţă de presă că intenţionează să candideze pentru al doilea mandat de primar la Cluj. Pentru Bucureşti încă nu se găseşte un candidat, fiind aşteptate rezultatele sondajului, în care sunt testaţi nu doar Videanu, Blaga, Negoiţă, Berceanu, Murgeanu, Udrişte pentru primar general, ci şi variantele de sector, printre care fostul şef al ANAF, Sebastian Bodu, actualul primar de la 6, Cristian Poteraş, şi fostul primar PSD Vasile Gherasim.

 

MOŢIUNE. PDL a anunţat că va depune luni moţiunea simplă “Anulaţi taxa de primă înmatriculare”, prin care cere anularea taxei şi restituirea banilor. Totodată, democrat-liberalii cer Guvernului să emită o ordonanţă de urgenţă pentru continuarea activităţii CNSAS, iar singurul depozitar al arhivei fostei Securităţi trebuie să fie CNSAS, nu altă instituţie.

×
Subiecte în articol: politic