x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PEŞTELE’N BALTĂ/Începuse să îmi placă

PEŞTELE’N BALTĂ/Începuse să îmi placă

de Toma Roman Jr    |    29 Noi 2008   •   00:00

Când am început campania electorală, acum o lună, nu credeam că o să treacă aşa de repede. Probabil am avut cea mai puţin costisitoare campanie din Colegiul 4 Ilfov, nu am avut nici afişe şi nici bannere, dar am cheltuit multă energie.

Nu am avut decât sprijinul trustului media la care lucrez şi ceva materiale de propagandă date de Partidul Verde-Ecologist. Am stat de vorbă cu câteva sute de persoane şi sper să le fi convins pe unele dintre ele să voteze nu atât cu mine, ci pentru ideea de ecologie şi pentru o dezvoltare nedistructivă a zonei. Am găsit şi am mediatizat abuzuri, cazuri de distrugere ale patrimoniului. În ultimele zile am văzut că oamenii din satele ilfovene sărace au început să mă cunoască şi să aibă încredere în mine. Dacă acum vreo două săptămâni mă simţeam obosit, în ultima vreme începuse să-mi placă să merg aproape zilnic prin sate şi să ascult oameni. Sper ca ei să mă voteze, tocmai fiindcă nu sunt un politician “clasic”, dar, indiferent de câte sufragii o să acumulez, mă simt oarecum ataşat de teritoriul în care mi-am făcut campanie şi cei care locuiesc acolo pot apela la mine ca jurnalist oricând au nevoie. Pot spune că luna de campanie a fost una dintre cele mai interesante experienţe pe care le-am avut de când lucrez în presă.

La sfârşit vreau să le mulţumesc lui Fănel, Marin Raica, Mihai Hristea, Marius Tucă, Victor Ciutacu, Oana Stancu, Irina Munteanu, Gabi Antoniu şi tuturor celor care au fost alături de mine.

Cu stimă,

Toma Roman jr – candidat al Alianţei Partidul Verde-Ecologist în Colegiul 4 Ilfov şi reporter special la Jurnalul Naţional

Noi să fim sănătoşi!

 

×
Subiecte în articol: politic