x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Plictisit de discursurile sforăitoare, un delegat la alegerile PDL Iaşi a dormit bine (VIDEO)

Plictisit de discursurile sforăitoare, un delegat la alegerile PDL Iaşi a dormit bine (VIDEO)

de Cristinel C. Popa    |    25 Sep 2011   •   15:01
Plictisit de discursurile sforăitoare, un delegat la alegerile PDL Iaşi a dormit bine (VIDEO)

La alegerile care au avut loc duminica la Iasi pentru sefia filialei judetene au fost prezenti peste 600 de delegati. Sositi cu catel, cu purcel, prieten si fartat, colegi de leat, de munca si faradelege (doar unii dintre ei, nu va fie cu suparare!), au adastat timp de mai bine de zece ore la Centrul Providenta din Iasi.

Pe la amiaza, multi dintre cei flamanzi au dat buzna la bufetul contra cost, dar au lasat o mizerie de nedescris (vezi foto!) dupa ce au terminat de ingurgitat. Unii n-au mai rezistat discursurilor sforaitoare si au adormit in front, cazuti intre liniile de atac catre cabinele de vot.

Un astfel de delegat a fost surprins de reporterul Jurnalului National cum a motait timp de o jumatate de ora pe scaun. S-a trezit la un moment dat buimac si a votat (singurul, de altfel) impotriva propunerii lui Ioan Oltean, sosit de la Bucuresti sa medieze evenimentul, ca vorbitorii sa se rezume la doar un minut in discursuri. Apoi a adormit la loc.

Asta se intampla dupa ce premierul Emil Boc si alti capi ai PDL, care au stat foarte putin in deschiderea sedintei, au plecat. Putine femei reprezentate la eveniment printre delegati, si acelea grozav de nervoase. "Cand o sa anunte castigatorul sa filmati muianele (figurile – n. red.) lui Oltean si Berca (seful PDL Bacau trimis sa faca ordine in filiala ieseana pana la alegerea noului sef – n. red.), ca ei sunt si vor fi adevaratii beneficiari ai asa-zisei guvernari PDL", a spus cu suparare o delegata ranjind si bagandu-i in sperieti pana si pe reporteri. Unii vorbitori au remarcat ca pedelistii din comunele judetului nu au cunoscut prin nimic ca partidul din care fac parte se afla la guvernare. Concluzia: s-a vorbit mult, s-a(u) mancat, s-a dormit, s-a votat, s-a plecat acasa tarziu. Nimeni nu stie inca daca s-a ales bine, dar avand un precedent cu 2008…

×
Subiecte în articol: alegeri pdl pdl iasi