x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL a aprobat înfiinţarea comisiei parlamentare în cazul moşiei lui Băsescu de la Nana

PNL a aprobat înfiinţarea comisiei parlamentare în cazul moşiei lui Băsescu de la Nana

25 Noi 2013   •   14:45
PNL a aprobat înfiinţarea comisiei parlamentare în cazul moşiei lui Băsescu de la Nana
UPDATE 15:16 - Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, după şedinţa conducerii partidului, că liberalii sunt "favorabili" constituirii comisiei de anchetă Călăraşi, fiind discutate şi numele parlamentarilor care să facă parte din aceasta, respectiv Ioan Cupşa, Traian Dobrinescu, Dorin-Mircea Dobra.

"Suntem favorabili formării comisei", a spus Antonescu, după reuniunea de la sediul PNL.

El a menţionat că decizia efectivă va fi luată la grupurile parlamentare, însă decizia politică este de participare la această comisie.

Antonescu a precizat că PNL ar urma să fie reprezentat în comisie de deputaţii Cupşa şi Dobrinescu şi de senatorul Dobra.
-----------------------------------------

Liderii PNL au decis astăzi, într-o şedinţă a conducerii partidului, să accepte propunerea PSD pentru înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă în "cazul Călăraşi", potrivit unor surse citate de Mediafax.

Vineri, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că a primit draft-ul privind înfiinţarea comisiei de anchetă solicitată de PSD, dar nu l-a citit încă, iar o decizie va fi luată luni în şedinta conducerii PNL cu vicepreşedinţii executivi.

"Decizia asupra comisiei se va lua luni, în reuniunea vicepreşedinţilor executivi ai partidului. Da, am primit draft-ul. Nu l-am citit încă", a declarat preşedintele PNL.

Crin Antonescu a declarat, joi seară, la Digi 24, că, în întâlnirea pe care a avut-o cu premierul Victor Ponta la Guvern, s-a discutat "în treacăt" despre Comisia de anchetă Călăraşi, precizând că nu s-a hotărât asupra acesteia, dar că foarte probabil o decizie se va lua şi în PNL.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că terenul din Călăraşi a fost achiziţionat cinstit, fiind vorba despre o afacere de familie, el menţionând că nu şi-ar fi permis ilegalităţi şi că, de fapt, USL în ansamblu face un joc politic.

×