x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE PNL a votat în unanimitate susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei

UPDATE PNL a votat în unanimitate susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei

28 Feb 2020   •   10:52
UPDATE PNL a votat în unanimitate susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei

Nicușor Dan a precizat că a avut ieri o discuție cu PLUS și USR.

„Mesajul comun a fost că urmează o întâlnire între forțele de opoziție din București pentru a ne armoniza pozițiile. Tot ce am făcut a fost public. Anunțul public făcut acum un an a fost că sunt un candidat independent, care cere sprijinul partidelor. Am primit sprijinul USR, azi am și susținerea PNL”, a mai spus Dan.

ȘTIRE INIȚIALĂ Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astăzi, după ședința Biroului Executiv, că a fost votat în unanimitate Nicușor Dan, candidat pentru funcția de primar general al Capitalei.

„PNL a votat în unanimate susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la funcția de primar general al Capitalei”, a spus fostul premier.

Nicușor Dan a fost prezent și el la conferința de presă organizată după Biroul Executiv al PNL.

„Vreau să mulțumesc PNL pentru încrederea pe care mi-o acordă. Este o deczie de responsabilitate pe care a luat-o în interesul public. Partidul avea mulți candidați potențiali care ar fi putut fi buni primari. Avem o administrație Gabirela Firea-PSD dezastruoasă în București. Am discutat despre soluții și care sunt convergente. PNL are cei mai buni primari din România. Experianța pe care o au e utilă pentru ce vrem să facem în București. În iunie vom schimba adiminstrația din București”, a declarat Nicușor Dan.

Mediafax

×