x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL - Florin Călinescu: "Am mai multe oferte, nu am bătut palma cu liberalii"

PNL - Florin Călinescu: "Am mai multe oferte, nu am bătut palma cu liberalii"

25 Aug 2008   •   00:00

12:43 ● Actorul Florin Călinescu a declara la sediul PNL, că are mai multe "oferte" şi că nu a bătut palma cu formaţiunea liberală pentru candidatura sa într-un colegiu uninominal, menţionînd că va mai discuta cu liberalii, dar şi că trebuie să se gîndească foarte bine înainte de a lua o decizie.



Actorul Florin Călinescu a declara la sediul PNL, că are mai multe "oferte" şi că nu a bătut palma cu formaţiunea liberală pentru candidatura sa într-un colegiu uninominal, menţionînd că va mai discuta cu liberalii, dar şi că trebuie să se gîndească foarte bine înainte de a lua o decizie.
"Mai discutăm! E un pas important", a spus Florin Călinescu, după ce a ieşit din sediul PNL, unde a avut o discuţie de aproape o jumătate de oră cu preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, şi cu ceilalţi lideri liberali, fiind prezentat de preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, drept propunere de candidat pentru un colegiu din judeţ.

Întrebat dacă este vorba despre un loc de deputat sau unul de senator, actorul Florin Călinescu a precizat că are mai multe "oferte", dar că trebuie să se gîndească bine ce decizie va lua.
"Sunt mai multe variante. E un pas destul de important şi trebuie să mă gîndesc bine, într-o situaţie de genul ăsta, mai ales că sunt mai multe...", a spus Călinescu.

PNL Argeş - Îi oferim lui Florin Călinescu un colegiu la Senat în Piteşti 

Preşedintele PNL Argeş, deputatul Adrian Miuţescu, a declarat că liberalii îi oferă lui Florin Călinescu un colegiu în Piteşti, pentru un loc de senator, menţionând că actorul va da un răspuns tranşant în această săptămână, pentru ca liberalii să poată începe procedurile.
"PNL îi propune domnului Florin Călinescu candidatura într-un colegiu din Piteşti pentru un loc de parlamentar la Senat. Aştept ca dânsul să se hotărască, să fie sută la sută hotărât că e un pas bun şi să fie făcut pentru că îşi doreşte treaba asta, şi nu că cineva insistă foarte mult", a susţinut Adrian Miuţescu.

Întrebat ce termen are Călinescu pentru a se decide dacă îşi doreşte să candideze în numele PNL, la Argeş, deputatul liberal a menţionat că în discuţia de luni, de la sediul central al partidului, nu s-au impus termene.

"Nu am discutat pe termene, dar va fi un răspuns cât mai rapid, probabil săptămâna asta. Nu am pus bariere de genul ăsta. (...) Dacă se hotărăşte până vineri, eu îl invit la Constanţa unde se ţine Delegaţia Permanentă şi atunci va fi mai simplu. Până atunci, misiunea mea va fi mai grea, pentru că trebuie să ţin legătura cu aceste personalităţi", a spus Adrian Miuţescu.

El a adăugat că va continua discuţiile cu Florin Călinescu şi, în momentul în care acesta vine cu un răspuns concret, PNL va începe demersurile necesare: înscrierea în partid, prezentarea într-o conferinţă de presă, derogarea de la vechimea de doi ani necesară pentru a putea candida.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: politic pnl florin calinescu