x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL o cheamă pe Sevil Shhaideh luni, la 'Ora Guvernului', pentru a da explicaţii cu privire la alocarea unor fonduri

PNL o cheamă pe Sevil Shhaideh luni, la 'Ora Guvernului', pentru a da explicaţii cu privire la alocarea unor fonduri

22 Iun 2017   •   15:02
PNL o cheamă pe Sevil Shhaideh luni, la 'Ora Guvernului', pentru a da explicaţii cu privire la alocarea unor fonduri

Grupul parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor o invită pe Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării, luni, la "Ora Guvernului", pentru a da explicaţii cu privire la alocarea unor fonduri din programul PNDL 2. 

"Grupul parlamentar al PNL a făcut o solicitare către Biroul permanent prin care o invităm pe doamna ministru Shhaideh, mai ales că acum am înţeles că este în funcţie, că şi-a şi retras demisia, probabil pentru a continua acest demers, luni, la 'Ora Guvernului', pentru a ne da explicaţii vizavi de aceste alocări, cum s-au produs ele, cum s-au şi furnizat aceste rapoarte de aprobare a ordinului de ministru imediat după demisia doamnei Shhaideh. Astăzi suntem în posesia unor documente cu privire la alocarea unor fonduri de la Ministerul Dezvoltării de pe PNDL 2. Nu ştim de ce aceste documente se fac pe ascuns pentru că până la urmă ele reprezintă alocări din bugetul public, nu sunt alocări din peştera lui Ali Baba şi a altor hoţi, ci din bugetul României care trebuie să fie cât mai transparent", a declarat vicepreşedintele PNL Laurenţiu Leoreanu la Palatul Parlamentului. 

El a adăugat că, potrivit documentelor, aceste alocări de fonduri au fost făcute pe data de 15 iunie, începând cu ora 17,00, după ce Sevil Shhaideh şi-a dat demisia. 

"Între orele 17,04 şi 17,18 apar aceste referate de aprobare a ordinului de ministru. Sesizăm fonduri alocate şi Primăriei Bucureşti şi de aici ne dăm seama de efervescenţa şi atacul virulent al doamnei primar general la adresa domnului Grindeanu, dar şi unor sectoare, Sectorul 5, Sectorul 6, către judeţe acolo unde parlamentarii erau în cumpănă vizavi de susţinerea moţiunii şi considerăm un lucru profund incorect ceea ce s-a întâmplat. Până la urmă spusele premierului Grindeanu au acoperire, iar prin aceste referate de aprobare a ordinului de ministru al Dezvoltării Regionale se alocă sume către judeţe şi către primării PSD, către localităţi din Teleorman şi Bucureşti", a menţionat Leoreanu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Sevil Shhaideh ora guvernului pnl