x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL o convoacă pe ministrul Carmen Dan la Parlament

PNL o convoacă pe ministrul Carmen Dan la Parlament

27 Noi 2017   •   15:29
PNL o convoacă pe ministrul Carmen Dan la Parlament

Biroul Executiv al PNL a luat decizia, luni, de o convoca la Parlament pe ministrul de Interne, Carmen Dan, pe tema intervenţiei jandarmilor la protestele de duminică din Capitală, a anunţat preşedintele liberalilor, Ludovic Orban. 

"Am luat decizia de a convoca ministrul de Interne ca urmare a gravelor pericole create de Ministerul de Interne faţă de demonstranţi", a precizat Orban la Parlament. 

În opinia liderului PNL, măsura de a folosi jandarmi călare la manifestaţia de duminică seară este una "excesivă, care a pus în pericol integritatea fizică a cetăţenilor români care au manifestat paşnic". 

Prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu, preşedinte al Comisiei de apărare din Senat, a arătat că o va convoca pe Carmen Dan la comisie marţi. 

"O convoc mâine la şedinţă pe doamna ministru de Interne, Carmen Dan, să ne spună şi nouă cine a luat decizia stupidă ca la mitingul de aseară să vedem jandarmi călare printre manifestanţi femei, copii. Dacă doamna ministru Carmen Dan a luat decizia asta, PNL o să îi ceară de urgenţă demisia, dacă doamna Carmen Dan nu a ştiut şi şeful Jandarmeriei a luat această decizie, să procedăm în consecinţă", a spus senatorul. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Carmen Dan