x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL refuză, David ironizat de colegi

PNL refuză, David ironizat de colegi

29 Sep 2009   •   00:00

Liberalii resping ideea de a da un ministru de interne care să intre în Guvernul Boc.



"PNL a hotărât clar că nu intră în nici o formulă guvernamentală până la alegerile prezidenţiale şI nu sprijină nici o idee guvernamentală iniţiată de Traian Băsescu. Preşedintele aste autorul moral al dezastrului economic din ţară, iar acest guvern s-a ocupat de orice altceva decât de problemele românilor. Nu suntem noi dispuşi să decontăm nenorocirile acestui guvern", ne-a declarat preşedintele executiv al PNL, Ludovic Orban.

Senatorul PNL Puiu Haşotti a declarat la Antena 3 că liberalii nu acceptă să scoată castanele din foc de dragul PSD şi PDL, iar deputatul Bogdan Olteanu a respins categoric ideea de a oferi un ministru de Interne pentru guvernul Boc.

Propunerea preşedintelui a fost însă prilej de ironii printre liberali. Unii dintre liderii PNL au încercat să-l sune pe Cristian David, fost ministru de Interne în guvernul Tăriceanu, pentru a-I spune că i-au pregătit un nou portofoliu, dar David şi-a închis telefonul.

Aversiunea preşedintelui Traian Băsescu pentru David este binecunoscută, şeful statului făcându-l pe David "imbecil" într-o declaraţie publică.

×
Subiecte în articol: politic