x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL spune că Blaga nu va mai candida la alegeri

PNL spune că Blaga nu va mai candida la alegeri

28 Sep 2016   •   14:42
PNL spune că Blaga nu va mai candida la alegeri
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

PNL anunţă că Vasile Blaga nu va mai candida la alegerile parlamentare şi că în zilele următoare va avea loc o reuniune a conducerii partidului pentru a stabili cea mai bună variantă de urmat în contextul demisiei copreşedintelui liberalilor.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, Vasile Blaga l-a informat pe preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, că nu îşi va depune candidatura pentru un nou mandat de parlamentar. 

"În zilele următoare va avea loc o reuniune a conducerii partidului în care se va stabili cea mai bună variantă de urmat în contextul demisiei domnului Vasile Blaga", se arată în comunicat. 

De asemenea, liberalii apreciază că decizia lui Vasile Blaga de a renunţa la funcţia de copreşedinte PNL demonstrează că "a pus mai presus de propria carieră politică principiile de integritate asumate de partid". 

Vasile Blaga a demisionat miercuri din funcţia de copreşedinte al Partidului Naţional Liberal şi coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. 

Decizia acestuia a venit după ce DNA a anunţat că procurorii anticorupţie au dispus urmărirea penală faţă de el, pentru trafic de influenţă, fapte săvârşite în perioada în care a deţinut funcţia de secretar general al unui partid aflat la guvernare.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: vasile blaga