x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL va depune moţiune de cenzură împotriva lui Tudorel Toader

PNL va depune moţiune de cenzură împotriva lui Tudorel Toader

18 Feb 2019   •   13:16
PNL va depune moţiune de cenzură împotriva lui Tudorel Toader

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a anunţat luni că în această săptămână PNL va depune la Camera Deputaţilor o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.
"PNL va depune, în această săptămână, moţiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader. Este ministrul care a făcut un rău enorm României, atât în ceea ce priveşte funcţionarea sistemului judiciar, cât şi în ceea ce priveşte imaginea României în străinătate. Tudorel Toader a acţionat ca un luptător împotriva intereselor României în plan extern. Din nefericire, această obsesie bolnăvicioasă pe care a împrumutat-o de la şeful PSD, Liviu Dragnea, de a carota şi de a asmuţi instituţiile împotriva fostului procuror şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, tot acest comportament s-a transformat într-un factor de agresiune vizibilă împotriva României, a făcut un rău uriaş României, nu unui om, nu doar unei instituţii", a spus Turcan la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.
Turcan a menţionat că Tudorel Toader, prin tot ceea ce a săvârşit în ultima perioadă, s-a întors împotriva ţării sale şi trebuie să plătească.
"Dincolo de acest aspect care acum a captat toată atenţia opiniei publice, Tudorel Toader este şi ministrul care a făcut cel mai puţin din ceea ce şi-a asumat în programul de guvernare, de la recuperarea restanţelor salariale pentru grefieri, de la suplimentarea personalului de probaţiune până la introducerea brăţărilor electronice astfel încât să nu mai ajungem la eliberarea puşcăriaşilor periculoşi pe străzi, ci aceştia să fie supravegheaţi şi să fie ţinuţi în penitenciare. Tot în acest sens, investiţiile în penitenciare, practic, sunt cea mai mare restanţă a acestui Guvern. Se demonstrează în felul acesta prin faptul că nu au băgat niciun leu în îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie că pretextul eliberării infractorilor a fost de fapt cel urmărit, şi nu condiţii mai bune pentru cei care săvârşesc detenţie în România", a afirmat aceasta. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: pnl tudorel toader