x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Politele lui Iorgovan - Acuze murdare la Nastase

Politele lui Iorgovan - Acuze murdare la Nastase

de Mihai Gavrila    |    18 Mar 2006   •   00:00
Politele lui Iorgovan - Acuze murdare la Nastase

Senatorul PSD Antonie Iorgovan considera ca, odata cu demisia lui Adrian Nastase, partidul nu a scapat de un om, ci "de o mentalitate, de un mod de a face politica" si ca acesta se afla in fruntea unei "gasti".

CUMETRIE. "Nastase si gasca lui sunt expresia de cumetrie dintre politica si matusa Tamara. Criteriul de apartenenta la aceasta gasca a fost in primul rand homosexualitatea, in al doilea rand, masoneria si, in ultimul rand, infractionalitatea", a declarat Iorgovan. Intrebat cine sunt persoanele care fac parte din "gasca lui Nastase", senatorul a spus: "Unii din membrii Guvernului condus de Nastase, precum Ilie Sarbu, Eugen Bejinariu, Gabriel Oprea, iar in teritoriu este increngatura de la Caras-Severin, in frunte cu Ion Mocioalca. Mai sunt cei carora li se spunea Miki Spaga sau Spagaton". Iorgovan avertizeaza ca toti cei care sunt "patati" urmeaza sa fie debarcati din PSD. "Ori eu, ori ei. Am constituit Consiliul de Onoare care va judeca toate cazurile. Daca debarcarea lui Nastase nu este urmata si de alte debarcari, nu am facut nimic. Gasca patatilor, asa cum ii spun eu, ar fi bine sa-si pregateasca glontul pe teava, ca numai asa ma vor putea opri. Ar trebui sa-si anunte killerii ca de acum incolo va fi care pe care", a mai spus Iorgovan.

CULISE. Totodata el a precizat ca in spatele rezultatului Congresului PSD din aprilie 2005 se afla tot Adrian Nastase, care si-ar fi dorit un presedinte pe care sa-l poata manipula.

DOVADA!
"Daca va prezenta vreo dovada ca sunt homosexual, ca sunt mason sau ca sunt infractor, eu voi fi cel care trebuie sa plec din partid şi sa-mi rezolv problemele de moralitate. Daca nu, Iorgovan va trebui sa plece din partid."
Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD

×
Subiecte în articol: politic nastase iorgovan