x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC/Stirile zilei - 29 iulie 2004

POLITIC/Stirile zilei - 29 iulie 2004

29 Iul 2004   •   00:00

Apel umanitar - Salvati viata unui ziarist!

Jurnalul National face un apel catre toti cei care pot contribui la salvarea vietii unui ziarist de 28 de ani. Colega noastra de la Departamentul politic al cotidianului Evenimentul zilei, Adriana Istodor, a fost diagnosticata cu leucemie granulocitara cronica, boala a carei vindecare definitiva consta intr-o operatie de transplant medular. Costurile acestei operatii urgente se ridica la 200.000 de dolari, bani pe care n-ar putea sa-i adune nici in zece vieti. Cei care vor sa contribuie la strangerea acestor bani pot face donatii la: cont in lei - 459000665001, cont valuta (euro) - 2511.2 - 4828.2 BCR, sucursala Lujerului.

Sarbatoare - Azi e Ziua Imnului National

Azi se sarbatoreste ziua Imnului National al Romaniei, zi ce a fost proclamata prin Legea 99/1998. Cu prilejul acestei zile, legea prevede ca azi in Bucuresti si in municipiile resedinta de judet sa fie organizate ceremoniale publice de intonare a imnului national si sa se inalte drapelul national la prefecturi, primarii si comenduirile de garnizoana. Presedintele Ion Iliescu va fi si el prezent astazi la ora 19:00 in Piata Tricolorului pentru a participa la manifestarile prilejuite de sarbatorirea acestei zile. (Carmen Vintila)

Optiune - Inca un deputat "dezerteaza"

Deputatul PSD de Maramures Radu Rosca a renuntat la statutul de parlamentar in favoarea celui de consilier judetean, dobandit la alegerile locale in urma redistribuirii locurilor, informeaza Rompres. "Cred ca pot fi mai util comunitatii fiind aproape de casa. In plus, sunt responsabilitatile si obligatiile fata de cei peste 400 de angajati ai firmei mele", si-a motivat Radu Rosca decizia.

Maramures - Liderii PNTCD au trecut la PNL

Conducerea PNTCD Maramures a trecut in corpore la PNL, a anuntat ieri Vasile Marcel Barbul, fostul presedinte al organizatiei judetene a PNTCD. Decizia taranistilor a fost determinata atat de rezultatele slabe obtinute in urma alegerilor locale, cat si de propunerea venita din partea PNL in urma cu un an. Cristian Anghel, presedintele PNL Maramures, a afirmat ca venirea taranistilor in partid nu face decat sa reaseze forta politica a PNL la nivel judetean. (Aniela Nine)
×
Subiecte în articol: politic