x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC/Stirile zilei - 6 august 2004

POLITIC/Stirile zilei - 6 august 2004

06 Aug 2004   •   00:00

Alianta - PNL - PD, gata sa colaboreze cu PUR dupa alegeri

Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ieri ca Alianta PNL-PD este disponibila pentru "o varianta de colaborare" postelectorala cu PUR. Nicolaescu a adaugat ca in ultimele luni, atat Theodor Stolojan, cat si Traian Basescu au avut mai multe intalniri cu liderul PUR, Dan Voiculescu. "Au fost doar discutii exploratorii, in care nu s-a omis nici o posibilitate", a spus Nicolaescu. (Dana Piciu)

Administratie - Gherasim, numit secretar de stat

Fostul primar al Sectorului 1, Vasile Gherasim, a fost numit, prin decizie a primului-ministru, in functia de secretar de stat la Ministerul Administratiei si Internelor, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe. Vasile Gherasim, care se va ocupa de probleme de administratie publica, a plecat ieri spre Hunedoara pentru a analiza efectele inundatiilor care au avut loc recent in acest judet, dupa cum a precizat Despina Neagoe. Desi inlocuirea actualului prefect al Capitalei, Ovidiu Grecea, figura pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de Guvern de ieri, pana la inchiderea editiei nu se luase nici o hotarare in legatura cu acest subiect. (Dana Piciu)

EDITIA a II-a

Instalare - Mircea Ursache va fi uns sef la PSD Bucuresti

Mircea Ursache, actual presedinte la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), va fi instalat astazi in functia de presedinte al PSD Bucuresti, ne-au declarat surse din partidul de guvernamant. Decizia va fi luata in cadrul sedintei Consiliului organizatiei bucurestene a PSD. Ursache va prelua acest post de la actualul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, cel care a asigurat interimatul la sedia PSD Bucuresti dupa demisia ministrului Dan Ioan Popescu.
×
Subiecte în articol: politic