x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta a prezentat o fotografie cu Liviu Dragnea alături de Vasile Dîncu şi Gabriel Oprea: E de la un eveniment privat

Ponta a prezentat o fotografie cu Liviu Dragnea alături de Vasile Dîncu şi Gabriel Oprea: E de la un eveniment privat

11 Sep 2018   •   15:20
Ponta a prezentat o fotografie cu Liviu Dragnea alături de Vasile Dîncu şi Gabriel Oprea: E de la un eveniment privat
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Fostul premier Victor Ponta, lider al Pro România, a prezentat, marţi, la o conferinţă de presă, o fotografie în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul vicepremier Vasile Dîncu şi de fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, menţionând că este de la un eveniment privat. 

Anterior, Victor Ponta a făcut publică o fotografie în care Liviu Dragnea este la un eveniment alături de George Maior, fostul director al Serviciului Român de Informaţii, în prezent ambasadorul României în SUA. 

"Sunt convins că toţi cei care ieri la televizor au susţinut că poza respectivă este falsă au fost dezinformaţi de domnul Dragnea. (...) Era vorba despre două lucruri: una - că toate această chestiune că Dragnea se luptă cu statul paralel este o minciună de la cap la coadă. Nu s-a luptat niciodată în niciun fel. (...) Dacă îşi dorea într-adevăr domnul Dragnea să oprească abuzuri care s-au comis, de doi ani are puterea totală. El vrea să negocieze doar siguranţa sa personală, nu vrea să pedepsească abuzurile, să îndrepte legislaţia", a spus Ponta. 

El a explicat că aceste fotografii nu sunt de la un eveniment oficial, ci privat. 

"Nu era niciun eveniment oficial, era un eveniment privat, pentru că erau şi prieteni, şi membri de familie, era la ziua cuiva în septembrie. Uite era şi domnul Dîncu. Dîncu nu avea o poziţie oficială. Erau persoane care nu au funcţii. Erau chestiuni private. Nu este nimic ilegal, nu s-a discutat nimic ilegal. De ce minte domnul Dragnea că a fost, ba nu a fost?", a adăugat Ponta. 

În opinia lui Ponta, "nu există bătălia cu statul perpendicular, oblic". 

"Este o minciună prin care domnul Dragnea vrea să acapareze instituţiile statului. (...) Îmi aduc minte cât de mult s-a luptat să vină la ziua lui George Maior. A întrebat de zece ori când e, unde e, nu cumva să nu fie invitat. Întâmplător, poza nu este de la ziua lui George Maior, este de la ziua cuiva care este născut în septembrie. Cred că domnul Ghiţă a făcut fotografiile", a adăugat Ponta. AGERPRES

×