x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Afirmaţia lui Dragnea despre Năstase e o aroganţă şi o jignire inutilă

Ponta: Afirmaţia lui Dragnea despre Năstase e o aroganţă şi o jignire inutilă

30 Mar 2017   •   17:44
Ponta: Afirmaţia lui Dragnea despre Năstase e o aroganţă şi o jignire inutilă

Fostul premier Victor Ponta a calificat, joi, afirmaţia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa lui Adrian Năstase drept "o aroganţă şi o jignire inutilă". 

"Afirmaţia lui Liviu Dragnea este o aroganţă şi o jignire inutilă; nu pentru Adrian Năstase, ci pentru noi toţi cei care am crescut şi am muncit doar în PSD! Adrian Năstase nu m-a copiat niciodată pe mine, eu însă am încercat să îl copiez în a fi un foarte bun prim-ministru al României (şi văd că şi prietenii şi adversarii recunosc azi că Guvernele PSD din 2000-04 şi 2012-15 au fost cele mai performante până acum)! Am mai încercat să îl copiez şi să fac din PSD un partid respectat pe plan intern şi internaţional şi un partid care îşi respectă şi alegătorii şi membrii!, a scris Ponta pe Facebook. 

El a adăugat că Dragnea îl are ca model politic pe Traian Băsescu şi că acest lucru e demonstrat de atitudinea pe care preşedintele PSD o are faţă de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. 

"Liviu Dragnea (din păcate) nu a încercat nimic din aceste lucruri - el doar îl copiază pe modelul sau politic Traian Băsescu în a transforma PSD în PD-ul anilor 2000 - şi guvernarea României în conducerea Consiliului Judeţean Teleorman. De altfel, în atitudinea faţă de ministrul Tudorel Toader (când a spus primul că "nu se impune schimbarea şefei DNA" şi că susţine orice decizie a ministrului pentru ca azi să spună exact invers) - am recunoscut modul în care Liviu Dragnea a copiat perfect "stilul Băsescu"!", a susţinut Ponta. 

Acesta a mai spus că nu doreşte funcţiile lui Dragnea, ci vrea doar să fie copiată performanţa guvernului Adrian Năstase. 

"Nu doresc niciuna dintre funcţiile lui Liviu Dragnea (a fost sincer că el nu vrea şef la Camera Deputaţilor, nu-i "ca să dea cu ciocănelul" - cum este sincer şi acum când spune că nu vrea sa fie prim-ministru în locul lui Grindeanu??????) - îmi doresc doar să copieze performanţa guvernamentală a lui Adrian Năstase, şi nu a lui Traian Băsescu - modelul / ar fi bine pentru PSD şi pentru România", a completat Victor Ponta. 

Dragnea a susţinut joi că Adrian Năstase "greşeşte profund" când spune că ar exista o coabitare cu preşedintele Klaus Iohannis, adăugând că nu se aştepta ca Năstase "să îl copieze pe Victor Ponta". 

"Greşeşte profund. Îl respect foarte mult pe domnul Adrian Năstase şi nu mă aşteptam să îl copieze pe Victor Ponta. Ar putea să mă întrebe direct. Nu există niciun fel de coabitare nici din partea mea, nici din partea preşedintelui Călin Popescu-Tăriceanu cu preşedintele Iohannis, nu este şi nu va fi niciodată. Putem avea relaţii instituţionale şi nu am ascuns niciodată, dimpotrivă, v-am spus mereu în toate intervenţiile mele publice că vreau să avem o colaborare instituţională sănătoasă cu Administraţia Prezidenţială şi cu preşedintele, dar nu coabitare", a precizat Liviu Dragnea. AGERPRES

×