x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Am încercat discuții cu partidele din Opoziție despre autostrăzi. Stiți care a fost răspunsul lor? - "Vreți să furați banii"

Ponta: Am încercat discuții cu partidele din Opoziție despre autostrăzi. Stiți care a fost răspunsul lor? - "Vreți să furați banii"

22 Ian 2015   •   16:25
Ponta: Am încercat discuții cu partidele din Opoziție despre autostrăzi. Stiți care a fost răspunsul lor? - "Vreți să furați banii"
Sursa foto: Ponta: Am încercat discuții cu partidele din Opoziție despre autostrăzi. Stiți care a fost răspunsul lor? - "Vreți să furați banii"

Victor Ponta a declarat că, deși este prima dată în 25 de ani când Romania are un masterplan pentru construcția de autostrăzi, Opoziția a exclus orice colborare și a acuza Guvernul că vrea să fure banii.

"Romania n-a avut în 25 de ani un masterplan pe transport. O strategie clară. Atâția kilometri, atât costă, în perioada asta se face. L-am făcut, în final, cu cea mai mare companie din lume. Am rugat Opoziția să se întalnească cu noi, să ne spună, poate au alte idei, propuneri, etc. Ne-au tratat asa, foarte țâfnos, că ei nu vorbesc cu noi. Asta e, ce putem să facem, o să-l trimit pe ministru să prezinte masterplanul în Parlament, o să-l adoptăm, îl trimitem la Comisie, nu avem timp de pierdut să stăm după Opoziție. Daca există și cădem la un acord serios cu ei, ne apucăm de treabă pe 15 februarie. Dacă nu, probabil că vom anula procedura. Am încercat discuții cu partidele. Stiți care a fost răspunsul lor? Vreți să furați banii. Mi-aș dori ca cineva de la PNL să se uite pe tot contractul și să spună: aici e greșit, aici e prea mult, aici să treacă prin dreapta. Nu s-a uitat niciunul, dar planul nu e bun", a declarat Victor Ponta în cadrul emisiunii Interviurile Jurnalul.ro.

×